FK-RED Kft.

Értéket teremtünk!


 

Elhívatott csapatunk használt lakásokat varázsol álmaink vágyott otthonává.

 

Hiszünk benne, hogy minden lakás a lehetőségek végtelen tárháza. Közel sem csak mérnöki terv alapján megvalósult négyzetméterek sokasága. Sokkal inkább érzelem, vágyakozás, beteljesülés, öröm és meghittség színes egyvelege.

 

Az általunk létrehozott lakások megtestesítik mindazt amit otthonnak hívunk. Ahová szívesen térünk haza egy hosszú nap után, ahová szívesen hívjuk a barátainkat és ahol biztonságban tudjuk szeretteinket.

 

Minden lakásunk amellett, hogy egy remek otthon, értékálló befektetés is egyben.

Csapatunk

Ügyvezető, tulajdonos

Lassan 20 éve veszek részt vezetőként ingatlanberuházásokban. Ennyi idő után is csodálattal tölt el ahogy az élettelen alkotóelemekből egy izgalmas, vágyott lakás jön létre. Nemcsak a munkám, hanem a szenvedélyem is a legjobb, fejlesztésre alkalmas lakások felkutatása és a folyamat végén az értéknövelt lakások értékesítésének koordinálása. Én ezzel valamint a befektetőkkel való kapcsolattartással járulok hozzá a sikeres csapatmunkához.

Hiszek abban, hogy a valódi értékteremtés mindenki számára megtérülő befektetés.

2013-ban kerültem először kapcsolatba ingatlanokkal. Azóta a szakma több területéhez is volt szerencsém. A leghosszabb időt értékesítőként töltöttem, ezen idő alatt kezdett el foglalkoztatni az ingatlanbefektetés világa.

Jelenleg a lakások felkutatását, vásárlását és az ezekkel kapcsolatos ügyintézést végzem. Azért szeretem ezt a munkakört, mert nagyon izgalmas és változatos. Fontos számomra a csapatban végzett munka, mert mindig úgy gondoltam, hogy így érhető el a lehető legjobb végeredmény. Az FK-RED-nél maximálisan megtaláltam minden számításomat, ahol egy olyan csapat részese lehetek, ami egyedülálló a budapesti ingatlanbefektetési piacon.

Tevékenységünk több, mint pusztán felújítás. Az általunk végzett értéknövelés során számomra kiemelt fontosságú az átgondolt tervezés, az elsőre akár láthatatlan részletek végiggondolása. Hiszek abban, hogy a részletek elengedhetetlenek a minőség érzethez amit a munkáink képviselnek. A lakásainkba történő belépéskor az otthon élményét adjuk a leendő tulajdonosnak. Kedvelt megfogalmazásom, hogy bármilyen autóval el lehet jutni A-ból B-be, de mégis az emberek többsége Mercedes-re vágyik.

Ügyvezető, tulajdonos

FELFÖLDY LÁSZLÓ
KÓKÁNY ZOLTÁN

Ingatlan befektetési vezető

FEHÉR TAMÁS

Irodavezető

DOLGOS EMESE

Végezzek bármilyen munkát, mindig törekszem arra, hogy valamilyen módon értéket növeljek. Így amikor találkoztam az FK-RED tevékenységével, és csapatával, tudtam, hogy részesévé szeretnék válni. Munkám során lehetőségem van hasznosítani és elmélyíteni a rendszerek felépítésében és optimalizálásában szerzett tapasztalataimat.

Marketing kommunikációs szakember

GOMBOLAI ATTILA

Az üzletfejlesztésben eltöltött másfél évtizedben mindig is azt élveztem, ha alkotó csapattal, eredeti ötleteket valósítunk meg. A lakás értéknövelés egy újszerű koncepció és a csapat is szépen összeállt. Nekem Kókány Zoltán személye garancia arra, hogy ezen az úton járunk, korábbi közös munkáink is gyümölcsözőek voltak.

Home Stager

ÖRDÖG EMESE

Tervezőként a fő feladatom a tiszta vizuális kommunikáció és a kívánt hangulat megteremtése

 

15 éve dolgozom belsőépítészként. A lakás értéknövelésben, és a home stagingben nagyszerű kihívásnak tartom, hogy teljesen más szempontok alapján tervezek: a középpontban a leendő vevő áll, a célcsoport igényeihez igazítom a tereket, és a költségek súlypontja is máshová tolódik.

Szeretem, hogy a lakások olykor rejtőzködő legjobb arcát mutatjuk meg, látni hogyan lesz egy felújításra váró kopott lakásból gyönyörű otthon, tervezőként pedig egy összetett és kreatív folyamatban vehetek részt.