1/20

Egyedülállóan nagy terek, kis alapterületen!

 

Ez a kivételes adottságú lakás a XIII. kerületben a Reitter Ferenc utcában található. Nappali + három hálószobás 66 m2-es, tágas, napfényes, harmadik emeleti otthon.

Átgondolt tervek alapján, igényesen felújított és berendezett. Modern, letisztult konyha, tágas nappali, 3 m2 fedett erkéllyel amely egy csendes belső kertre néz. Teljes burkolatok és elektromos szerelvények ki lettek cserélve, új nagy kopásállóságú padlóburkolat, új csempék, új csaptelepek (GRÖHE, IKEA), új széles kád, mosdó és WC került beépítésre.

A lakás elosztása ideális, a rövid közlekedőre van felfűzve az összes helyiség. Az egyik oldalon található az ablakos világos konyha, az étkező és a tágas, erkélyes nappali. A másik oldalról nyílik a három hálószoba. A nappali és a konyha a csendes belső kertre néz, a hálószobák a Reitter Ferenc utcára.

 

A teljesen megújult fürdőszobában a széles és nagy méretű fürdőkád kellemes kikapcsolódást és ellazulást nyújthat akár kér személy részére is. Természetesen a megfelelő komfortérzet érdekében a WC külön helyiségben került kialakításra.

 

A hálószobák mindegyike franciaerkélyes, teljes értékű erkélyablakokkal, amelyeken keresztül csodás napfény jut be mindegyik szobába. Amikor pedig a pihenés kerül előtérbe, akkor a beépített redőnyökkel lehet a pihenéshez ideális körülményeket teremteni. A három hálószobából kettő akár teljesértékű hálószobaként is használható. Mindegyik hálószobában kialakításra került olyan hely ahová könnyedén elhelyezhető gardróbszekrény vagy könyves polc. Mindez 66 négyzetméteren!!

 

Eladva 2016-ban.

Budapest

2016. május

REITTER FERENC
utca