1/20

Városi nyüzsgés, a természet közelségével!

 

A lakás II. és a III. kerület határán, a csendes Folyóka utcában található. Az ingatlan magas szinten felújított, amerikai konyhás nappali, két hálószobás, 57 m2-es, tágas, napfényes, panorámás félemeleti otthon.

A lakás elosztása ideális: a keleti oldalon található a tágas hálószoba és az ablakos fürdőszoba. A dél-nyugati oldalon található a napfényes amerikai-konyhás nappali és a vendég hálószoba. A nappaliból léphetünk ki a tágas erkélyre, amely végig fut a nappali és a vendégháló előtt. Az erkélyről csodálatos panoráma tárul fel a József hegytől a Mátyáshegyig.

Modern, letisztult új konyhabútor, világos nappali, 6 m2-es fedett erkéllyel, amely a Budai hegyek felé panorámás.  A teljes fal- és padlóburkolat, továbbá az elektromos szerelvények is megújultak, vadonatúj a fürdőszoba és a WC is. A legkorszerűbb háromrétegű  üvegezésű ablakok lettek beépítve a tökéletes zaj és hőszigetelés érdekében. A jelen kor igényeihez igazodva a lakásban egyedileg szabályozható központi fűtés lett kialakítva.

Eladva 2016-ban.

Budapest

2016. december

FOLYÓKA
utca